Фото без опису

Заступник седищного  голови Володимир Матяш та начальник відділу земельних ресурсів селищної ради Олег Приліпко взяли участь у нараді, яка відбулась 22 лютого під головуванням заступника голови Маріупольської райдержадміністрації Олексія Воробйова.

На порядку денному було розглянуто питання щодо укладання договорів оренди землі під орендованими водними об’єктами. Також під час наради було акцентовано увагу на необхідності обстеження гідротехнічних споруд перед тим, як надавати їх в оренду.

 Другим питанням наради розглянули розроблення комплексних заходів на 2022 рік щодо створення сприятливих умов для життєдіяльності осіб з інвалідністю різних нозологій та інших маломобільних груп населення на території району.  Представникам громад було доручено забезпечити усунення порушень державних будівельних норм щодо інклюзії на об‘єктах, які побудовані в рамках програми «Велике будівництво».

Також було рекомендовано виконавчим органам міських, селищних, сільських рад територіальних громад провести моніторинг та оцінку доступності приміщень, де розташовані виборчі дільниці.

У березні планується проведення засідання районного комітету доступності щодо створення безбар’єрного простору в населених пунктах територіальних громад.Фото без описуФото без опису