Фото без опису

17 лютого в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» в Ялтинському старостинському окрузі Мангушської територіальної громади відкрили поліцейську станцію. Вона обслуговує три населених пункти з населенням майже шість тисяч громадян. 

У відкритті поліцейської станції взяли участь т.в.о. начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Донецькій області Олег Неборак, заступник начальника Маріупольського районного управління поліції Ігор Шмельков, начальник відділу поліції №4 Маріупольського РУП Віталій Хіврич і староста Ялтинського округу Сергій Спахи.

До складу Ялтинського старостинського округу входять смт Ялта, с. Юр’ївка та с. Азовське. Загалом на території округу проживають 5700 громадян.

Відтепер мешканці цих населених пунктів можуть отримати оперативну та кваліфіковану допомогу від поліцейського офіцера громади Микити Бухлі. Він прийматиме громадян у новій поліцейській станції за адресою: смт Ялта, вул. Грецька, буд. 21.

У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» правоохоронець отримав від Мангушської громади автомобіль «Рено Дастер», укомплектований всім необхідним для надання домедичної та іншої допомоги. Від представників Програми ООН із відновлення та розбудови миру було отримано меблі та офісну техніку для комфортних умов праці та прийому громадян.

«Я чекаю на всіх, хто потребує моєї допомоги. Мешканці округу вже знають, що з будь-якого питання вони можуть звернутись до мене 24/7», - зазначає офіцер громади Микита Бухля.Фото без описуФото без опису