Фото без опису

У День вшанування учасників бойових дій на території інших держав в Мангушській громаді відбулось покладання квітів до пам'ятних знаків полеглим в Афганістані - в Мангуші, Ялті та Урзуфі.

Пам’ятати про тих, хто сьогодні не з нами, віддати честь загиблим у страшних війнах – наш священний обов’язок.

Висловлюємо шану та повагу тим, хто продовжує й зараз почесну справу, захищаючи право кожного з нас на свободу та територіальну цілісність нашої держави.

Селищний голова Володимир Караберов, відвідавши пам'ятний знак воїнам-афганцям в Мангуші, висловив подяку від імені всіх наших земляків ветеранам за мужність та проявлений патріотизм. Участь у мітингу взяв заступник селищного голови Володимир Матяш, староста Урзуфського старостинського округу Іван Топузов, начальник другого відділу Маріупольського районного ТЦК та СП підполковник Андрій Скляров, начальник культури, туризму, молоді, сім'ї та спорту Наталя Тосхопаран та інші. Воїнам-афганцям було вручено грамоти.

В Урзуфі участь в урочистостях взяв староста Урзуфського старостинського округу Іван Топузов, афганське братерство та інші.

В Ялті участь в мітингу взяли заступник селищного голови Володимир Матяш, начальник культури, туризму, молоді, сім'ї та спорту Наталя Тосхопаран,діловод селищної ради Анастасія Джелалі, бойове афганське братерство та інші.

Цей пам’ятний день встановлено у 2004 році на підтримку ініціативи громадських організацій та з метою вшанування українських громадян, які виконували військовий обов'язок на території інших держав, і приурочено до завершення виведення військ колишнього СРСР з території Афганістану 15 лютого 1989 року.Фото без описуФото без описуФото без опису