Фото без опису

11 лютого під головуванням селищного голови Володимира Караберова відбулось засідання комісії з питань техногенно–екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Мангушської селищної ради. На порядку денному -  епідемічна ситуація по захворюваності на ГРВІ та гостру респіраторну хворобу СОVID-19, спричинену коронавірусом SARS-СоV-2 на території Мангушської селищної територіальної громади.
 Завідувач Мангушської філії ДУ «Донецький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Світлана Григор"єва доповідала щодо стану захворюваності  грипом, ГРВІ та на COVID-19 в Мангушській громаді.  Так, в громаді зареєстровано 165 випадків захворювань на ГРВІ. Захворюваність дітей шкільного віку збільшилась та складає 27  випадків. Згідно щоденної інформації адміністрації закладів освіти хворіє на ГРВІ 222 учня. В закладах дошкільної освіти - 46 вихованців. 
 За результатами епідеміологічного моніторингу в  Мангушській громаді з початку епідемії зареєстровано 2430 випадків захворювання на COVID-19. З початку року захворіло 318 осіб. За останній тиждень (07.02.-10.02.) зареєстровано 141 випадок. З доповідями виступили й інші члени комісії.
 
За результатами доповідей, з урахуванням законодавчої бази, Комісією вирішено:
Відтермінувати встановлення "червоного рівня" епідемічної небезпеки, забезпечити посилений контроль за дотриманням встановлених обмежувальних протиепідемічних заходів;

Відділу освіти: продовжити дистанційну форму навчання в закладах загальної освіти  до 15.02.2022 ; 

Відділу культури, туризму, молоді, сім"ї,  та спорту:
відновити проведення  репетицій та тренувань дорослих в колективах художньої самодіяльності, засіданнях клубів за інтересами, в проведеннях тренувань спортивних секцій, заняттях у спортивних залах з суровим дотриманням протиепідемічних заходів (з 11.02.2022)Фото без опису