Фото без опису

10 лютого під керівництвом голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка відбулись штабні тренування органів управління територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Донецької області та її ланок.

Захід проводився у режимі відеоконференції. До тренувань приєднались представники територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту, районних державних та військово-цивільних адміністрацій, міських, сільських та селищних рад.

Від Мангушської громади участь взяв начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, військового обліку, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами селищної ради Валерій Рябушкін.

В рамках штабного тренування були поставлені відповідні завдання щодо покращення стану оперативного реагування на можливі надзвичайні події та ситуації. Учасниками було відпрацьовано порядок евакуаційних та інших заходів цивільного захисту, обговорено основні проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.

Загалом, тренування та спільні навчання щодо попередження виникнення різного роду надзвичайних ситуацій, а також оперативного реагування при виникненні НС дуже важливі, адже саме регулярні відпрацювання допомагають виявити слабкі місця та недоліки, а також підсилюють готовність і спроможність відповідних підрозділів до дій за призначенням.Фото без опису