Фото без опису

Відповідно до розпорядження Мангушського селищного голови від          10 грудня 2021 року № 230 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Мангушської селищної ради», 20 січня 2022 року відбулось засідання конкурсної комісії Мангушської селищної ради. Конкурс пройшов на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу економічного розвитку та інвестицій селищної ради.

У конкурсі на заміщення вакантної посади прийняв участь один кандидат.

За підсумками письмового іспиту щодо знання Конституції України, норм і змісту Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції» та специфіки функціональних обов’язків та співбесіди, комісією рекомендовано голові Мангушської селищної ради призначити кандидата на вакантну посаду головного спеціаліста відділу економічного розвитку та інвестицій селищної ради.

Конкурс був проведений з дотриманням Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців».Фото без опису