Фото без опису

Сьогодні свою  робочу  поїздку на Донеччину  розпочала віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.  Під час візиту відбулась онлайнова нарада під головуванням пані Ірини Верещук з головами територіальних громад Донецької області. Участь у нараді взяв Мангушський селищний голова Володимир Караберов, заступник селищного голови Марина Кудрявцева та начальник відділу соціального захисту та охорони здоров'я селищної ради Інна Спруцко.

На нараді підіймалися важливі питання, які стосуються компенсації витрат за зруйноване житло внутрішньо переміщеним особам, забезпечення видатків на компенсацію витрат на бещкоштовне харчування дітей з числа ВПО, про реалізацію проєктів в рамках Надзвичайної кредитної програми Європейського інвестиційного банку та інші питання.

Дякуємо пані Ірині та всій команді міністерства за наполегливість у питанні реінтеграції населення тимчасово окупованих територій, особливо молоді. 

Як зазначив на своїй сторінці у Фейсбук голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко: "Українська влада на чолі з Президентом робить усе можливе, щоб молодь відчувала опіку та підтримку держави. Зокрема, мета сьогоднішньої поїздки пані Ірини на Донеччину – зібрати об’єктивну інформацію про те, що мусить зробити держава, аби молода людина прийняла рішення переїхати на вільну територію та одразу ж отримала повну підтримку".Фото без опису