Фото без опису

В селищній раді відбувся семінар-навчання з питань ведення діловодства та упорядкування документів за участю секретаря селищної ради Світлани Олефір, заступника селищного голови Марини Кудрявцевої, заступника селищного голови Олександра Трояна, секретаря виконавчого комітету селищної ради Поліни Жогло. На навчання були запрошені посадові особи селищної ради, відповідальні особи за ведення діловодства та архівної справи селищної ради, керівники/представники комунальних закладів, старости та представники старостинських округів. 

Про загальні правила організації діловодства у селищній раді/ вимоги до оформлення документів доповідала начальник відділу загальної та організаційної роботи селищної ради Ганна Рябушкіна.

Щодо систематизації та упорядкування документів присутнім доповіла головний спеціаліст архівного відділу селищної ради Ганна Перепадя.

 Про упорядкування документів з кадрових питань в установах селищної ради розказала начальник комунальної установи "Мангушський трудовий архів" Вікторія Кадуріна.

Після закінчення навчання присутнім були надані відповідні доручення.