Фото без опису

11 січня відбулась   нарада з керівниками відділів та управлінь селищної ради під головуванням селищного голови Володимира Караберова. Нарада проходила за участі секретаря селищної ради Світлани Олефір, заступника селищного голови Марини Кудрявцевої, секретаря виконавчого комітету селищної ради Поліни Жогло.
На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життя громади.
Було заслухано начальників відділів та управлінь про стан виконання покладених обов'язків згідно положень та посадових інструкцій,   а також обговорені звіти керівників відділів і короткострокові плани роботи, проблемні питання.

Селищний голова акцентував увагу на  питанні  щодо благоустрою, яке є одним з пріоритетних. Піднімалося питання щодо доцільності та переваг створення ОСББ власниками багатоквартирних будинків.
Також селищний голова надав доручення відповідним відділам щодо інвентаризації/виявлення безхазяйного нерухомого майна на території громади, яке псує зовнішній вигляд наших населених пунктів.

По завершенню  наради  очільником громади Володимиром Караберовим було надано ряд рекомендацій щодо подальшої роботи посадовим особам в межах їх повноважень.Фото без описуФото без опису