Фото без опису

Через негоду, з якою зіткнулись всі мешканці Маріупольського району 28 грудня, в усіх населених пунктах Мангушської громади виникло ряд проблемних питань, які поступово вирішуються селищною радою на чолі з селищним головою Володимиром Караберовим, спільно зі всіма відповідними службами, по мірі можливостей. Вночі, з 28 на 29 грудня, вкриті коркою льоду дерева падали та обривали електродроти, що спричинило в багатьох населених пунктах громади аварійні відключення електроенергії. Ремонтні бригади ДТЕК  Донецькі електромережі працюють  над усуненням наслідків нагоди. Працівники комунального підприємства "Мангушське УКП", спеціалісти з благоустрою займаються посипкою доріг та тротуарів у Мангуші та інших населених пунктах громади. Задіяна вся наявна техніка (трактори з лопатою МТЗ80, спецтехніка Борекс ін.).   Старости всіх старостинських округів щогодинно звітують голові громади Володимиру Караберову щодо ситуації. Також по заявці Мангушської селищної ради дороги очищати допомагають фахівці ТОВ "Перша українська дорожня будівельна компанія". Велику допомогу здійснюють і наші військовослужбовці, за що їм окрема вдячність від усіх мешканців громади. 
Тож, бригади з благоустрою продовжують   посипати тротуари,  особливу увагу звертають на зупинки громадського транспорту, прибудинкові території мікрорайонів, вулиці, що ведуть до дитячих садочків та інших соціальних об"єктів. Щодо роботи в Мангуші: посипані вулиці Котанова, Тітова, Морських десантників, Спортивна, Маріупольська, Поштова, спуск до Нової Пошти, під"їзні шляхи до ДНЗ "Аліса", територія автостанції, всі мікрорайони та під"їзні шляхи до мікрорайонів та інші вулиці та провулки. Роботи триватимуть й надалі!

Через негоду тимчасово відсутнє вуличне освітлення в районі Центру культури та дозвілля та площі ім.Красозова.Фото без опису