З самого ранку, 29 грудня, селищний голова Володимир Караберов провів робочу нараду зі старостами старостинських округів щодо поточних питань та тих, які потребують негайного вирішення за участю секретаря селищної ради Світлани Олефір, першого заступника селищного голови Михайла Агурбаша, заступника селищного голови Марини Кудрявцевої, заступника селищного голови Володимира Матяша, заступника селищного голови Олександра Трояна, начальника комунального підприємства "Мангушське УКП" Михайла Ставрулова та начальника відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою селищної ради Сергія Чернишова. Обговорювалися питання поточної життєдіяльності сільських/селищних населених пунктів, благоустрою та нові вимоги в роботі старост (додаткові повноваження та видача довідок на місцях). Селищний голова націлив старост на спільну цілодобову роботу для вирішення всіх питань порядку денного кожного села. "Наша з вами задача - поліпшити життя наших земляків, зробити його більш комфортнішим, - зазначив Володимир Ілліч, - для цього ми тут і працюємо, і ми маємо почути кожного! Вміти чути критику та прислухатися до думки людей - це теж надважливо. Тільки спільними зусиллями подолаємо всі проблеми!".
 Перший заступник Михайло Агурбаш акцентував увагу на пропозиціях, які мають підготувати старости для поліпшення життєдіяльності/благоустрою громади.
Зокрема підіймалися питання щодо поточної ситуації через негоду, старости звітували про діяльність з ліквідації наслідків негоди в старостинських округах та поточні проблеми, які ще потрібно вирішити; щодо вуличного освітлення в населених пунктах громади;  питання благоустрою; розробленмй графік чергувань на новорічні та різдвяні свята; питання щодо Мелекінської дороги (про що буде окрема публікація) та інші.

По завершенню заходу очільник громади  підвів підсумки наради та закликав присутніх до конструктивної праці і виважених рішень.