Фото без опису

28 грудня начальник відділу з питань засобів масової інформації, зв’язків з громадськістю та іміджевої політики  селищної ради Інна Тодурова взяла участь (онлайн)  у семінарі для посадових осіб,  до повноважень яких віднесена реалізація внутрішньої та інформаційної політики держави на місцевому рівні, який проводився в Маріупольській райдержадміністрації управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Донецької облдержадміністрації. 

Такий пізнавальний семінар проводиться у кожному районі Донеччини, що дає змогу колегам налагодити ефективну комунікацію. Враховуючи погодні умови,була можливість долучитись до роботи семінару і в режимі  онлайн. 

Зі вступним словом до присутніх офлайн і онлайн звернулась начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ДонОДА Тетяна  Тюріна. Учасники заходу обговорили всі питання порядку денного, які стосуються зазначеного направлення діяльності.

 Зокрема, поговорили про взаємодію із засобами масової інформації та особливостями функціонування офіційних вебсайтів органів державної влади та місцевого самоврядування, щодо організації та проведення державних регіональних свят і пам’ятних дат, дізнались про проєкт щодо створення муралів, конкурсів журналістських робіт тощо. Тож, ми отримали багато корисної  інформації для врахування в роботі та подальшого впровадження в дію творчих та мистецьких проєктів. Новий рік розпочнемо з нових ідей та творчих здобутків!Фото без опису