Фото без опису

Для когось музика - всього лише фон, додаток для створення гарної атмосфери, але ми скажемо, що музика - це глибокий зміст, покликання, тонка матерія, те, що лікує душі та об'єднує. 

Особливо це відчувається, коли вона покликана для високої мети - благодійництва. Вчора, 20 грудня, у Центрі культури та дозвілля Мангушської селищної ради відбувся благодійний концерт народного естрадно-духового оркестру КЗ "ЦКтД Мангушської селищної ради" до Дня Святого Миколая "Подаруй надію". Зібрані від продажу квитків гроші підуть на лікування.   

З вітальним словом до присутніх звернулась секретар селищної ради Світлана Олефір. Вона зазначила, що тема благодійництва в нашій громаді має довгу історію і дуже тішить той факт, що такі традиції продовжуються. Що музика знову і знову лікує нас, сприяє духовному збагаченню, а благі справи - гріють серця. 

 У програмі, як завжди, був смачний музичний коктейль із творів композиторів сьогодення та класиків. Пісні у виконання соліста народного естрадно-духового оркестру Владислава Харахурсах пронизували емоціями та навіювали ностальгічні спогади. Наприкінці концерту публіка не стримувала овацій. 

Тож, ми бажаємо музичному колективу творчих здобутків і нових звершень. І чекатимемо на нові концерти та творчі вечори!