Фото без опису

Мангушська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Донецькій області нагадує, що триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування. Громадяни, які мають розміщені на території України та/або за її межами активи, що належать їм на правах власності та з яких, відповідно до вимог законодавства та/або міжнародних договорів, не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори, мають право подати одноразову добровільну декларацію та сплатити одноразовий збір з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

В одноразовій (спеціальній) добровільній декларації не відображаються кошти, що розміщені на депозитному (вкладному) банківському рахунку фізичної особи та  набуті за рахунок отримання доходів, з яких сплачені податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування в повному обсязі.

 

Разом з тим якщо фізична особа володіє коштами, які розміщенні на депозитному (вкладному) банківському рахунку і з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування, то така особа має можливість задекларувати такі кошти шляхом подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації та сплатити збір з одноразового добровільного декларування за відповідною ставкою.

Додаткова інформація за адресою: https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya/rozyasnennya-dlya-platnikiv/zapitannya-vidpovidi/.