За часи пандемії,  карантинів та інших викликів, що диктує нам сьогодення,  ми усі усвідомили, що процес цифрової трансформації  це не “nice to have”, а “must have” . Усі ми опинилися перед новими викликами, але з іншого боку – і перед новими можливостями. І головним питанням для усіх постало “Як адаптуватися та ефективно продовжувати свою діяльність у новій реальності?”. 

8 грудня на запрошення Донецького регіонального офісу Програми "U-LEAD" секретар селищної ради Світлана Олефір та посадові особи відділу з питань засобів масової інформації, зв’язків з громадськістю та іміджевої політики Мангушської селищної ради взяли участь в онлайн семінарі з теми "ЦИФРОВІ КОМУНІКАЦІЇ".

Під час онлайнового семінару ми дізнались про багато корисних кейсів з цифрової грамотності, засвоїли алгоритми цифрової комунікації з мешканцями громади, поговорили про активність у соціальних мережах, впорядкованість документації - впровадження електронного документообігу,дізнались, що таке "протокол захисту" та як діє комунікаційна стратегія.

 Вдячні спікерам та зокрема керівнику Донецького регіонального офісу Програми "U-LEAD"  Максиму Ткач за запрошення та отримані навички! Прцюймо далі !Фото без опису