Майбутнє держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Процес децентралізації це доводить. Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань. Це велика відповідальність, це подекуди - найважча робота, це про розуміння, про уважність до кожного мешканця громади, про проблеми та шляхи їх вирішення.  

7 грудня з нагоди Дня місцевого самоврядування у Центрі культури та дозвілля Мангушської селищної ради відбувся святковий концерт. На святі були присутні працівники, депутати та запрошені ветерани органів місцевого самоврядування.

Зі святом усіх присутніх привітав селищний голова Володимир Караберов, який у своєму виступі наголосив на надзвичайно важливій  ролі місцевих громад у системі державного управління, висловив усім працівникам  місцевого самоврядування подяку за роботу, відзначив вагому роль в житті громади депутатів всіх рівнів, побажав всім плідної праці на благо громади, благополуччя та успіхів. До присутніх з урочистою промовою звернулись також голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія Букрєєва та голова Маріупольської районної ради Степан Махсма. За вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування Володимир Караберов вручив грамоти депутатці селищної ради Наталії Букрєєвій та депутату районної ради Степану Махсмі. В свою чергу, почесні гості відзначили Подяками за активну участь у житті Мангушської громади , вагомий особистий внесок в розвиток місцевого самоврядування депутата селищної ради Володимира Борлова, ветерана органів місцевого самоврядування Надію Конжукову та начальника відділу управління персоналом Мангушської селищної ради Ірину Туманову. Грамотами Мангушської селищної ради за сумлінну працю в органах місцевого самоврядування та відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків та з нагоди свята були нагороджені найактивніші депутати селищної ради, старости, ветерани ОМС та посадові особи селищної ради.

 Святкового настрою додавали концертні номери, а в холі ЦКтД можна було оглянути фото - та картинну виставку, зробити фото на пам"ять.Фото без опису