Фото без опису

8 грудня в Мангушському районному центрі зайнятості був проведений   вебінар  із загальних питань зайнятості для осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі. Учасниками заходу стали  двоє  чоловіків різної вікової категорії.

Присутніх ознайомили з інформацією про  соціальні послуги, які надає служба зайнятості зазначеній категорії громадян, наявністю вільних робочих місць на ринку праці Маріупольського району та України в цілому, можливістю участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру, отримання професії, перевагах легального працевлаштування.

 «Безумовно,  послуги  служби зайнятості надають можливість  отримати підтримку на шляху до позитивних  змін, дозволяють зберегти сімейні стосунки та зв’язки у громаді»,- підкреслила директорка Надія ТЄРЬОШКІНА під час вебінару.

Захід проведено в рамках виконання спільної угоди про співпрацю між  районним центром зайнятості та Маріупольським  районним сектором №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області.Фото без опису