Фото без опису

1 грудня заступник Мангушського селищного голови Володимир Матяш відвідав міжрегіональний екологічний форум "Поводження з відходами. Виклики та рішення”, який проходить протягом 1-2 грудня в Краматорську.
Участь у форумі також взяв керівник комунального підприємства "Мангушське УКП" Михайло Ставрулов.
На форумі йшлося про актуальні для всієї планети, і передусім для промислового - Донецького регіону, питання: про комплексне використання ресурсів, сортування, утилізацію та переробку сміття. 

За інформацією Донецької ОДА, комплексна робота в цьому напрямку ведеться в області вже майже двадцять років – з 2002-го року. Проте, як зазначили спікери форуму, зокрема й голова Донецької ОДА, керівник обласної ВЦА Павло Кириленко, робота буде тим ефективнішою, чим більше в ній буде спільних зусиль. І цей Форум – гарна нагода для всіх зацікавлених сторін розробити спільне бачення подальших дій.

На своїй сторінці у Фейсбуці Павло Кириленко зазначив: "Впевнений, що два дні Форуму будуть насиченими, і всі зможуть обмінятися досвідом вирішення проблемних питань, ознайомитись із найкращими практиками у цій сфері у громадах Донеччини та Луганщини, а головне – перевести на новий рівень співпрацю між органами державної влади та місцевого самоврядування, міжнародними організаціями, громадськістю, представниками бізнесу та науки".

За підсумками Форуму планують розробити стратегію дій і спільними зусиллями втілювати її в життя.Фото без опису