Фото без опису

23 листопада за участю Мангушського селищного голови Володимира Караберова, заступника селищного голови Володимира Матяша, начальника відділу культури, туризму, молоді, сім’ї та спорту Наталі Тосхопаран, кандидатів до складу Молодіжної ради при Мангушській селищній раді та членів ініціативної групи по формуванню Молодіжної ради  відбулися установчі збори з формування складу Молодіжної ради при Мангушській селищній раді.

      Розпочинаючи засідання очільник громади зазначив, що для місцевої влади є важливим діяльність молодіжної ради, адже цей консультативно-дорадчий орган дає можливість молоді напряму впливати на суспільно-політичні процеси, що відбуваються на місцевому рівні, та формування молодіжної політики.

“Радий бачити такі молоді та сяючі очі, і впевнений, що ви уже готові активно долучитися до процесів змін нашого краю та цілої країни.  Сьогодні  Україна реформується, і наш шлях розвитку молодіжної політики полягає у створенні можливостей для молодої людини бути успішною та значущою у суспільстві. Молодіжна рада є голосом молоді, який має бути почутий владою,” – зазначив Володимир Ілліч.

      Під час установчих зборів його учасники мали змогу познайомитись один з одним та презентувати результати своєї громадської діяльності з метою налагодження ефективної співпраці у майбутньому, пошуку нових креативних ідей та реалізації спільних проектів, що спрямовані на удосконалення молодіжної політики в громаді.
 
      За підсумками установчих зборів до складу молодіжної ради увійшли 20 представників активної молоді.

      В той же день новий склад молодіжної ради вирішив провести своє перше засідання, на якому було обрано голову, заступника та секретаря, більшістю голосів перемогу здобули:

Олена Гершикова – голова
Наталія Шевченко – заступник голови
Наталія Тарнавська  – секретар

      Щиро бажаємо членам молодіжної ради успіхів, натхнення, реалізації планів та проєктів, плідної праці на користь нашої громади.