23 листопада з нагоди проведення Всеукраїнського тижня професійної освіти фахівці Мангушського РЦЗ провели онлайн захід «День кар'єри». Учасниками вебінару стали учні 9-11 класів, соціальні партнери та учбові заклади м. Маріуполь.

Директорка Мангушського РЦЗ Надія ТЄРЬОШКІНА звернулася до учасників заходу: «Раді вітати учнів та вчителів  Мангушської загальноосвітньої школи №1 та Комишуватської школи.  Сьогодні у рамках тижня  ми проводимо онлайн День кар’єри за участю представників Маріупольського професійного ліцею, Маріупольського ліцею автотранспорту, Маріупольського аграрного ліцею та Маріупольського ліцею сфери послуг та торгівлі. Ці заклади  презентують вам  свої освітні послуги».

Тиждень професійної освіти - це ще один привід нагадати, що представники робітничих професій вже протягом багатьох років користуються значним попитом на ринку праці України, а роботодавці готові пропонувати їм конкурентні заробітні плати та достойні умови праці.

Наприкінці заходу старшокласникам було продемонстровано відеоролеки «РУЙНУЄМО СТЕРЕОТИПИ», створені фахівцями Донецької обласної служби зайнятості.