Фото без опису

Днями  Мангушську громаду відвідали представнки  ГО «Інститут політико-інформаційних досліджень» автори та розробники гри «Світ громад», спеціаліст з соціальної згуртованості ПРООН.

Гостей зустрічала заступник селищного голови Марина Кудрявцева, на зустрічі були присутні посадові особи селищної ради, молодь громади. «Розвиток молодіжної політики в громаді – один з пріоритетів діяльності селищної ради, - зазначила Марина Георгіївна, - в наших населених пунктах багато активної молоді і наша задача – згуртувати її, дати поштовх, заохочувати до співпраці».

Присутні на зустрічі  обговорили  потенціал та перспективи прийняття Цільової програми «Молодіжний кластер у громаді: програма розвитку громадянської освіти та підтримки молоді на території Мангушської селищної ради на 2022-2025 роки».

Цей захід є частиною проєкту «Молодіжний кластер у громаді: гейміфікована акселераційна програма для пошуку та залучення молоді в життя своєї громади», що реалізується ГО «Інститут політико-інформаційних досліджень», у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.Фото без описуФото без описуФото без опису