"Свобода варта того, щоб за неї боротися!". Саме з такими гаслами виступала молодь на Майдані 21 листопада 2013 року.  Після цього був розстріл патріотів, численні втрати, сльози і молитви. Тисячі свічок горіли по всій Україні в ім'я пам'яті Героїв Небесної Сотні. Серед імен, уславлених на небесах - наші земляки з Донеччини.

Пам'ятаймо кожного, хто боровся за гідність Батьківщини.

Аби віддати шану патріотам, які загинули в боротьбі за свободу і незалежність нашої держави сьогодні, 21 листопада, в Мангуші біля пам'ятного знаку воїнам-захисникам України відбулось урочисте покладання квітів за участі першого заступника селищного голови Михайла Агурбаша, секретаря селищної ради Світлани Олефір, заступника селищного голови Марини Кудрявцевої,заступника селищного голови Володимира Матяша. У заході також взяли участь голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія Букрєєва, заступник голови Олексій Воробйов, депутат Мангушської селищної ради Андрій Сафошин та інші. 

Учасники зібрання поклали квіти до пам’ятного знаку та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, загиблих воїнів АТО.