17 листопада в Донецькій облдержадміністрації  відбулась робоча нарада під головуванням голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка, на якій обговорили  питання щодо виходу з кризової ситуації КНП «Мангушська ЦРЛ» та проведення ремонту об’єктів соціальної сфери громади. 

На нараді  були присутні  заступник голови облдержадміністрації  Денис Клюшников, директор департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації  Володимир Колесник, селищний голова Володимир Караберов. 

Мангушським селищним головою представлено план розвитку та функціонування КНП «Мангушська центральна районна лікарня». В. Караберов акцентував увагу, що розвиток медицини в громаді для нього є першочерговим завданням, тому докладатиме максимум зусиль для забезпечення лікарні належними умовами, засобами для діагностики захворювань та лікування жителів громади. 

Павло Олександрович  Кириленко зазначив, що питання роботи КНП «Мангушська ЦРЛ» тримає на особистому контролі. Питання щодо погашення заборгованості по заробітній платні медикам буде вирішено.  Також голова Донецької облдержадміністрації  повідомив, що з нового року лікарня може перейти на баланс Мангушської селищної ради. Для очільника Донецької області вкрай важливим є питання надання необхідних пацієнтам гарантованих послуг з медичного обслуговування, забезпечення безперервності медичних послуг в усіх громадах Донеччини та фінансування закладів охорони здоров'я. У непростий для світу час, коли пандемія коронавірусу внесла свої корективи, розвиток медичної галузі є стратегічним завданням нашої держави. Мангушська селищна рада невимовно вдячна Павлу Олександровичу  Кириленко за підтримку та плідну співпрацю.