18 листопада селищний голова Володимир Караберов зустрівся з медичними працівниками структурних підрозділів КНП «Мангушська ЦРЛ». Участь в робочій нараді взяли секретар селищної ради Світлана Олефір, перший заступник селищного голови Михайло Агурбаш, заступник селищного голови Марина Кудрявцева. 

Володимир Ілліч повідомив присутнім, що 17 листопада в Донецькій облдержадміністрації  відбулась робоча нарада під головуванням голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка, на якій обговорили  питання щодо виходу з кризової ситуації КНП «Мангушська ЦРЛ» та проведення ремонту об’єктів соціальної сфери громади. Медичним працівникам він розказав, що ним був представлений план розвитку та функціонування КНП «Мангушська центральна районна лікарня». Павло Олександрович  Кириленко тримає питання роботи КНП «Мангушська ЦРЛ» на особистому контролі. Питання щодо погашення заборгованості по заробітній платні медикам буде вирішено.  Також на нараді в облдержадміністрації голова Донецької облдержадміністрації  зазначив, що з нового року лікарня може перейти на баланс Мангушської селищної ради.

Тож, очільник громади запевнив присутніх на зібранні, що ні про яке закриття лікарні мова не йде!  Для голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка, директора департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Володимира Колесника, Мангушського селищного голови  вкрай важливим є питання надання необхідних пацієнтам гарантованих послуг з медичного обслуговування!  «Все, що потрібно для мешканців нашої громади, для забезпечення життєдіяльності громади має працювати, - зазначив Володимир Ілліч, звертаючись до медичних працівників, - лікарня має можливість стати дієвим закладом хорони здоров’я». В ході розмови Володимир Караберов зазначив, що буде докладати максимум зусиль для забезпечення лікарні необхідним устаткуванням, забезпеченням засобами індивідуального захисту тощо.  А медичних працівників -  стимулювати преміями та виплатами. Також очільник громади повідомив, що завдяки допомозі та підтримці ТОВ  «Метінвест Холдінг», в інфекційному відділенні буде встановлена киснева станція з підключенням до кожної палати. Мангушська селищна рада висловлює щиру вдячність генеральному директору, голові правління ТОВ  «Метінвест Холдінг» Юрію Риженкову за неоціненну допомогу у вирішенні цього питання на благо мешканців всієї громади. 

Лікарів і медичний персонал селищний голова закликав доєднатися до впровадження в життя дієвих механізмів по виходу з кризової ситуації лікарні, ділитися думками щодо покращення технічної бази, належного формування пакетів медичних послуг - НСЗУ  та також докладати усі зусилля для підвищення якості медичного обслуговування населення, а також запевнив, що готовий кожного тижня зустрічатися  з працівниками лікарні для визначення та подальшого вирішення нагальних проблемних питань.