Фото без опису

Відповідно до розпорядження Мангушського селищного голови від          11 жовтня 2021 року № 186 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Мангушської селищної ради» 12 листопада 2021 року під головуванням першого заступника селищного голови - голови конкурсної комісії Михайла АГУРБАША відбулось засідання конкурсної комісії Мангушської селищної ради.

  Конкурс пройшов на заміщення вакантної посади - адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради.

У конкурсі на заміщення вакантної посади прийняли участь два кандидата.

За підсумками письмового іспиту щодо знання Конституції України, норм і змісту Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції» та специфіки функціональних обов’язків, враховуючи суму балів письмового іспиту, до другого етапу конкурсу - співбесіди було допущено одного кандидата. Один із кандидатів на вакантну посаду набрав загальну суму балів, що є меншою ніж 50 відсотків від максимальної суми балів, яка може бути виставлена при наданні відповідей.

 За результатами конкурсного випробування та співбесіди комісією рекомендовано голові Мангушської селищної ради призначити кандидата на вакантну посаду адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради.

Конкурс був проведений з дотриманням Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців».