10 листопада відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Мангушської селищної ради. Комісію проводила заступник селищного голови, заступник голови комісії  з питань захисту прав дитини Марина КУДРЯВЦЕВА.                                

        

        На розгляд комісії було винесено 7 питань:

 

1. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо укладання та підписання договору дарування домоволодіння.

2. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо укладання та підписання договору про поділ майна та виділення в натурі частки із спільного майна за згодою матері.

3. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо укладання та підписання договору про поділ спадкового майна від імені малолітньої дитини.

4. Про встановлення піклування над неповнолітньою та опіки над малолітньою та призначення їх дядька піклувальником/опікуном.

5. Про стан виконання батьківських обов’язків громадянкою відносно її малолітньої доньки.

6. Про затвердження індивідуальних планів дітей, позбавлених батьківського піклування (2 плани).

7. Про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах (6 планів).                  

 

Під час засідання члени комісії мали можливість висловити свою думку щодо обговорюваних ситуацій, активно пропонували шляхи вирішення проблемних питань.

За результатами обговорення були прийняті відповідні рішення із дотриманням законодавства та  інтересів дітей.Фото без описуФото без опису