Мангушська селищна рада повідомляє, що відповідно до розпорядження Мангушського селищного голови від 02.11.2021 № 204 «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости в Урзуфському старостинському окрузі Мангушської селищної ради», громадські обговорення – консультації з громадськістю у формі вивчення громадської думки шляхом опитування і зібрання підписних листів та громадські слухання (при необхідності) в Урзуфському старостинському окрузі з центром в селі Урзуф, що складається з сіл Урзуф, Бабах-Тарама, Стародубівка, Захарівка, Комишувате, Дем’янівка, Українка  відбудуться  з 10 по 26 листопада 2021 року.

Дата, час та місце проведення громадських слухань в населених пунктах буде повідомлено додатково.

 

На громадське обговорення щодо посади старости в Урзуфському старостинському окрузі Мангушської селищної ради виноситься кандидатура ТОПУЗОВА ІВАНА ВАСИЛЬОВИЧА.

 

Ініціатор проведення громадського обговорення – Мангушський селищний голова КАРАБЕРОВ Володимир Ілліч.

До громадського обговорення у формі опитування громадян запрошуються  фізичні особи, посадові особи та жителі відповідного старостинського округу. Право голосу на громадському обговоренні мають тільки жителі відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса (реєстрація) яких віднесена до території відповідного старостинського округу. Інші учасники обговорення, які не зареєстровані на території старостинського округу, беруть участь у громадському обговоренні без права голосу.

Для прийняття участі у громадському обговоренні (опитуванні жителів) особам необхідно пред’явити паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України – для осіб, недавно прийнятих громадянство України).

Додаткову інформацію про проведення громадського обговорення можна отримати за адресою: просп.Миру, 72, смт Мангуш, Маріупольський р-н, Донецька обл. або за телефонами (06297) 2-32-76, (0629) 58-87-41. Також ви можете надіслати своє повідомлення на електронну пошту 04340493@mail.gov.ua.

Фото без опису

Відділ загальної та організаційної                             

роботи селищної ради