Фото без опису

14 жовтня, на свято Покрови пресвятої Богородиці, наша держава відзначає День захисників та захисниць України. З цієї нагоди біля пам’ятного знака Захисникам України в Мангуші відбувся мітинг та покладання квітів, у якому взяли участь селищний голова Володимир Караберов, секретар селищної ради Світлана Олефір, перший заступник селищного голови Михайло Агурбаш, заступник селищного голови Марина Кудрявцева, заступник селищного голови Володимир Матяш, секретар виконавчого комітету селищної ради Поліна Жогло,  начальники відділів селищної ради, військовослужбовці ІІ відділу Маріупольського районного ТЦК та СП.

Звертаючись до учасників урочистого заходу, очільник громади Володимир Караберов зазначив: «Сьогодні Україна відзначає особливе свято – свято добра, віри та Божого благословення. Символічно, що цього дня ми відзначаємо День захисників та захисниць України. Український воїн уособлює в собі найкращі риси борця за світло та добро. Ми схиляємо голови перед всіма, хто загинув за незалежність України. Шануємо воїнів, які продовжують сьогодні боротьбу на сході країни. Саме завдяки Вам над нашим рідним краєм мирне небо. Тож нехай воно буде таким завжди! Міцного здоров’я та витримки кожному нашому захиснику та захисниці, нехай вони живими та неушкодженими повернуться додому до родин. Нехай наша Україна буде вільною, незалежною та непереможною!».

Присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих воїнів та поклали квіти до Пам’ятного знаку, також відбулось покладання квітів до підніжжя Скорботної матері біля Пантеону Слави, до меморіального комплексу ліквідаторам аварії на ЧАЕС та воїнам-афганцям.