Фото без опису

Нагадаємо, що «гаряча лінія» – це механізм для взаємодії органів місцевого самоврядування  з громадянами, що дозволяє оперативно вирішувати проблемні питання, які порушуються у зверненнях громадян. Звернення у телефонному режимі  приймаються за допомогою засобів телекомунікації, розглядаються та надсилаються профільним виконавчим органам (відповідно до компетенції)  для вирішення порушених  питань по суті та надання відповідних роз’яснень у строки згідно з чинним законодавством. 

Пропонуємо до уваги найбільш актуальні питання,  з якими громадяни звертались на «гарячу лінію»:

питання щодо вакцинації населення;
Питання вакцинації громадян Мангушської громади стоїть на особливому контролі; працюють пункти щеплення; записатися можна, подзвонивши в регістратуру, там же отримати детальну інформацію щодо вакцин. 
 щодо ходу розгляду звернення мешканців вул.Степова селища Мангуш (щодо освітлення вулиці). Освітлення вулиці включено в програму соц.економ розвитку селищної ради на 2022 рік (вже зроблено експертизу та ПКД);
 питання по ціні на газ для населення: чи буде фіксована ціна на газ, як минулого року?
Поки що відповідної постанови не має, діє вільний ринок газу.
 звернення щодо розчистки тротуарів, що ведуть до школи. Питання передано відповідним службам.
 звернення громадян щодо ремонту колодязя по вул.Котанова (смт Мангуш). Питання передано відповідним службам.
питання щодо механізму отримання сертифіката про рівень володіння державною мовою. Скласти іспит на рівень володіння державною мовою можна на базі Мангушської бібліотеки для дорослих та Ялтинської селищної бібліотеки. Алгоритм дій чітко прописаний на сайті Національної комісії зі стандартів державної мови. З переліком іспитових локацій можна ознайомитися також за посиланням: https://bit.ly/3CjuEuF. Також відповідну інформацію можна отримати у вказаних вище бібліотеках.
Результати іспиту встановлюються не пізніше 15 календарних днів від дати складення іспиту. 
Рівень володіння державною мовою підтверджує державний сертифікат. 
Запис про видачу державного сертифіката заноситься до Реєстру державних сертифікатів.