Фото без опису

28 вересня фахівці Мангушського районного центру зайнятості завітали до села Портівське Мангушської ОТГ. Для учнівської молоді КЗ « Портівський ЗЗСО  I- III ступенів»  провели день кар'єри «Побудуй   кар’єру  з  нами». Директорка районного центру зайнятості Надія Тєрьошкіна проінформувала учнів про сучасні особливості ринку праціі. Вона зазначила: «Грамотний вибір сфери зайнятості зможе приносити не тільки матеріальний достаток, але ще і щире задоволення від щоденної діяльності».

Всі бажаючі мали змогу пройти профдіагностичне тестування, за результатами якого кожен отримав практичні та методичні рекомендації щодо вибору професії від профконсультантки  Ірини Соловйової. Також було проведено опитування учнів  щодо знання сучасних професій та вимог до них із використанням "Путівників професій".

У заході взяли участь представники  Донецького прикордонного загону та Маріупольського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, учбових закладів міста Маріуполь, соціальні партнери. Загалом  день кар'єри відвідало  50 учнів 8-11 класів. 

В рамках виїзної акції директорка центру зайнятості відвідала роботодавців, які здійснюють   підприємницьку діяльність у селі Портівське: ФОП Стамбула   Т.М.,  ФОП Глушкова А.М., ФОП Голубєва А.С. тощо. Значну увагу при спілкуванні було приділено використанню електронних сервісів служби зайнятості.