Фото без опису
Бібліотекарів Мангушської громади привітали та відзначили грамотами на честь Всеукраїнського дня бібліотек, який щорічно святкується 30 вересня.

Із вітальними словом до бібліотекарів звернувся заступник селищного голови Володимир Матяш. Від імені селищного голови Володимира Караберова він привітав хранительниць мудрості зі святом. "Ви є берегинями та охоронцями необмеженого запасу інформації, який збережений у книзі, – сказав присутнім Володимир Матяш. – Я дякую вам за вашу клопітку роботу, яку мало хто бачить, але вона є важливою. Бажаю, щоб ваша робота приносила вам користь, а ви та ваші близькі були здорові й щасливі». Відтак, за розвиток бібліотечної справи громади, заступник селищного голови вручив бібліотекарям заслужені грамоти та квіти.

Всеукраїнське свято бібліотек співпадає з християнським святом Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Тож Віри у власні сили, шановні бібліотекарі, Надії на те, що Ваша праця буде достойно визнана, Любові від користувачів і Мудрості у здійсненні великих планів!

З професійним святом духовності, мудрості і знань – Всеукраїнським днем бібліотек!