Фото без опису

Сьогодні, 28 вересня,  начальник відділу культури, туризму, молоді, сім’ї та спорту селищної ради Наталя Тосхопаран  провела оперативну нараду з директорами закладів культури селищної ради та співробітниками відділу. Нарда відбулась за участю заступника Мангушського селищного голови Володимира Матяша. 
  
     Основним питанням було погіршення епідемічної ситуації через новий штам COVID-19 “Дельта” та організаційні питання. Для інформування колективу до наради був запрошений головний лікар Мангушського центру первинної медико-санітарної допомоги Борис Репухов. Борис Володимирович надав розширену інформацію стосовно вакцинування та зазначив, що новий штам більш заразний. Також зауважив, що у територіальній громаді щеплення проводиться 4 вакцинами: Oxford/AstraZeneca, CoronaVac/Sinovac Biotech, Comirnaty/Pfizer-BioTech, Moderna. Для уникнення збільшення захворювання серед населення громади головний лікар рекомендував колективу долучитись  до процесу вакцинації за умови рекомендацій сімейного лікаря. 

     Колектив відділу та закладів культури громади висловлює щиру подяку медичним працівникам за організацію та проведення вакцинації. Дякуємо за нелегку працю, бажаємо міцного здоров’я та терпіння.Фото без описуФото без опису