Фото без опису

Мангушська  громада – це курортна перлина Приазов"я.  Кожного літа кількість відпочиваючих в  зоні відпочинку  значно збільшується. Збільшується і кількість викликів за екстреною медичною допомогою. Особливо це стосується населених пунктів Урзуф та Бабах-Тарама. Керівництво Мангушської громади поважає та глибоко цінує працю та професійні якості фахівців екстреної медичної допомоги. 

Сьогодні, 28 вересня, від імені Мангушського селищного голови Володимира Караберова до працівників ЕМД звернулась заступник селищного голови Марина Кудрявцева. Вона подякувала всім за самовіддану працю. "Селищний голова Володимир Караберов попросив мене передати кожному з вас слова великої вдячності за ваш щоденний труд, - зазначила вона, -  адже ви оберігаєте наше здоров'я й першими приходите на допомогу 24/7, незважаючи на будь-які перешкоди". Фахівцям ЕМД, які посилено працювали в селах Урзуф та Бабах-Тарама було вручено грамоти та квіти.  

Кожного дня саме працівники ектреної медичної допомоги  беруть на себе відповідальність за здоров’я та життя людей. Виїжджаючи на виклик, бригада не може передбачити, наскільки успішною буде їхня робота, вони завжди докладають максимум зусиль, тому кожна зміна стає своєрідним стресом для всіх  працівників. Дякуємо за роботу і бажаємо всім вам та вашим родинам передусім міцного здоровя!