Фото без опису

Заступник селищного голови Марина Кудрявцева завітала на місце проведення навчальних зборів з територіальної оборони, щоб привітати наших  резервістів з прийняттям Присяги військовозобов"язаних і резервістів територіальної оборони. На плацу, де відбулось урочисте шикування, була особлива атмосфера. Кожен з нас пишається українською армією і нашими воїнами, які гідно несуть службу в лавах Збройних Сил України. Прийняття Присяги резервіста - викликало такі ж емоції. 

Марина Георгіївна у своєму вітальному слові зазначила, що громада пишається нашими хлопцями та дівчатами, адже кожен з них - приклад для молоді. 

Нагадаємо, що в Донецькій області з 22 вересня розпочались навчальні збори резервістів в рамках стратегічного командно-штабного навчання "ОБ'ЄДНАНІ ЗУСИЛЛЯ - 2021".
Перший день зборів розпочався з прибуття резервістів до Маріупольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, звідки пройшла подальша відправка їх до пунктів прийому особового складу. 

Після прибуття до місця здійснення навчань з військовозобов’язаними був проведений інструктаж та медичний огляд за допомогою експрес-тестів на виявлення захворювання Covid-19. Також відбувся розподіл бійців територіальної оборони по підрозділах та забезпечення їх необхідним речовим майном.

Навчання з територіальної оборони проводяться з метою підготовки та вдосконалення бойових навичок та умінь військовозобов’язаних, а також перевірки спроможності виконувати завдання за призначенням.