Фото без опису

23 вересня у Мангушському районному центрі зайнятості з використанням онлайн платформи Zoom пройшов майстер-клас на тему «Сучасні джерела пошуку роботи».

У ході дистанційного спілкування було наголошено про важливість планування пошуку роботи, а також обговорено різноманітні лайфхаки з підготовки та проведення результативного пошуку вакансій. «Планування – це економія ресурсів і ключ до успіху. Важливою є самодисципліна, активність, послідовність та вміння ефективно використати всі можливості в пошуках праці» - зазначила фахівчиня центру зайнятості Олена Брага.

Вона проінформувала безробітних про сучасні технології пошуку роботи та джерела інформації про вакансії. Під час вебінару пошукачів роботи було ознайомлено з їх перевагами та недоліками.

Увагу слухачів було акцентовано на сучасних джерелах, насамперед, у форматі онлайн: сервіси та додатки служби зайнятості,  сайти з пошуку роботи, соціальні мережі, сайти оголошень. Адже, у період карантину саме інтернет простір є найбезпечнішим та актуальним пошуковим майданчиком.