Фото без опису

Таке рішення ухвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні, яке відбулося під головування Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля  21 вересня.

«Жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 буде встановлено на території усіх регіонів України з 00 год 00 хвилин 23 вересня.

На засіданні було поставлено завдання підвищити темпи вакцинації (у тому числі, вчителів та працівників закладів освіти), а також наростити можливості існуючих пунктів щеплень в закладах освіти, організувати вакцинацію за допомогою виїзних мобільних вакцинальних сесій у разі відсутності в закладах освіти постійних пунктів щеплень. 

Усього на Донеччині (хоча б однією дозою) вакциновано 29 746 працівників сфери освіти, що складає 81% від загальної кількості. 

30 із 46 територіальних громад мають понад 80% вакцинованих працівників (за кількістю осіб, що отримали хоча б одну дозу вакцини).

Джерело: офіційна сторінка Фейсбук голови Донецької ОДА, керівника військово-цивільної адміністрації Павла КириленкаФото без описуФото без описуФото без опису