В період з 22 вересня по 1 жовтня 2021 року у Донецькій області розпочнається стратегічне командно-штабне навчання «Об’єднані зусилля-2021». 

З метою сприяння обороні України, сталого розвитку та вдосконалення територіальної оборони Донецької області, відповідно до плану підготовки Донецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  залучені військовозобов’язані та резервісти підрозділів територіальної оборони Донецької області. Зокрема, участь в зборах приймають резервісти другого відділу Маріупольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. 

Перед початком навчань в Мангуші пройшло урочисте шикування та інструктаж, які провів військовий комісар другого відділу Маріупольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Скляров. Селищний голова Володимир Караберов побажав резервістам Мангушської громади наснаги, військової витримки та гідного проходження зборів. 

Навчання пройде у 3 етапи: на першому та другому етапі (22-27 вересня) будуть відпрацьовані питання управління силами оборони держави у ході відсічі збройної агресії, на третьому етапі (28-30 вересня) планується відпрацювання елементів управління угрупованнями військ у ході ведення операцій із застосуванням багатонаціональних підрозділів зі складу збройних сил держав-партнерів.
До проведення СКШН “Об’єднані зусилля – 2021” будуть залучені військові підрозділи 15 країн (Великої Британії, Грузії, Італії, Йорданії, Канади, Латвії, Литви, Молдови, Німеччини, Польщі, Словаччини, Румунії, США, Угорщини та Швеції). 
У ньому візьмуть участь до 12 500 осіб та понад 600 одиниць озброєння і військової техніки,  а також 131 орган управління.