Фото без опису

З 13 по 16 вересня в селі Урзуф за ініціативи народного депутата України  Дмитра Лубінця проходить ювілейний V Всеукраїнський молодіжний форум "Схід-Захід: міжрегіональне партнерство" організатором якого є управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, громадська організація Мангушської громади «Дієві Зміни» у співорганізаторстві та за всебічної підтримки Мангушської селищної ради, відділу культури, туризму, молоді, сім'ї та спорту селищної ради, оздоровчого комплексу "Азов".

Урочисте відкриття форуму це завжди свято, сподівання на нові знайомства, хвилю емоцій та позитиву. Привітала молодь з відкриттям  від імені селищного голови Володимира Караберова секретар селищної ради Світлана Олефір.

На урочисте відкриття ювілейного форуму  завітали почесні гості - народний депутат України Дмитро Лубінець, заступник голови Донецької облдержадміністрації  Юлія Костюніна, радник голови Донецької ОДА Тамара Лук'янчук, голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія Букрєєва. 

Пані Юлія Костюніна у своєму виступі зазначила, що облдержадміністрація чекає на ініціативність та активність нашої молоді, адже розвиток молодіжного руху залежить саме від них. Також було зазначено, що форуми такого формату сприяють консолідації мешканців всіх поколінь, створені для генерування ідей. Після вступної частини учасники заходу провели панельну дискусію, де розглядали різні актуальні питання.

 На форумі працюють різні цікаві секції, зокрема секція - «Чому потрібно інвестувати свій час до активізму». Спікер: Юрій Давиденко -  депутат Маріупольської районної ради, голова громадської організацї «ZAxoди», підприємець, тренер, регіональний координатор всеукраїнського конкурсу «Молодіжна столиця України» м.Маріуполь. Про жіноче лідерство, активність, співпрацю з громадськими організаціями розказує на тренінгу Вікторія Черногор (громадська організація «Платформа підприємців Покровська»), народний депутат України Дмитро Лубінець ділився секретами успішного лідерства, активісти наразі займаються підготовкою до написання спільного проєкту.

Кожного року форум в Урзуфі проходить під якимось гаслом, щоб звернути увагу гостей нашої громади на наш колорит, нашу ідентичність та самобутність. Цього року він проходить під хештегом #місцяСили та #місцяЩасливихЛюдей.

 Селищна рада залюбки підтримує ініціативність молоді,громадських об'єднань нашої громади. Тож нехай цей захід дійсно стане місцем,де народжуються гарні ідеї, які втіляться в життя в нашій громаді задля її розвитку та процвітання.