Фото без опису

09 вересня у Мангушському районному центрі зайнятості у онлайновому режимі було проведено вебінар «Сучасні джерела пошуку роботи».

Фахівчиня центру зайнятості Олена Брага звернулася до учасників: «Мета нашої зустрічі – визначити алгоритм сучасного та ефективного пошуку роботи. Ось головні кроки: ставимо професійну мету та приймаємо рішення щодо пошуку роботи; беремо на озброєння тенденції сучасного ринку праці; вивчаємо шляхи пошуку роботи; готуємо професійне резюме; додаємо супровідний лист; формуємо навички успішного проходження співбесіди;.вивчаємо правові основи працевлаштування; ознайомлюємося з корисними порадами: як адаптуватися на новому робочому місці. Знання цих аспектів та їх використання допоможуть вам на практиці».

Безробітні отримали інформацію про головні «проблеми» працевлаштування та розяснення з їх подолання. Учасники були поінформовані про різновиди джерел пошуку роботи.

Також пошукачі роботи були ознайомлені з сервісами та додатками служби зайнятості, де можна отримати необхідну і корисну для кожного інформацію з питань пошуку легальної роботи та послуг служби зайнятості онлайн.