Фото без опису

З метою підвищення кваліфікації представників органів місцевого самоврядування, інститутів громадянського суспільства, спільно з ПРООН за підтримки Донецької обласної державної адміністрації у місті Святогірськ проходив тренінг "ПРОЄКТНО-ОРІЄНТОВАНЕ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД".

 Участь у тренінгу охоче взяли наші активні членкині громадської організації "Софія", працівниці бібліотечної системи Мангушської громади Ірина Хортик та Ганна Руф. Дівчатка були у захваті від організованого заходу. 

В ході роботи секцій розглянуто ряд актуальних та цікавих питань, які стануть в нагоді нашим громадським активісткам. Зокрема, поговорили про роль проєктного підходу у забезпеченні сталого розвитку громад, про джерела фінансування проєктів місцевого розвитку (гранти, інвестиції, громадський бюджет, тощо). Цікавою була тема щодо брендіднгу громад. Наразі брендінг - один з факторів інвестиційної привабливості громад. Разом з колегами дівчатка писала, тестувались, проробляли механізми впровадження проєктного підходу, загалом кажучи - добре попрацювали та набрались вагомого досвіду! 

Селищна рада висловлює вдячність організаторам заходу та можливість брати участь в таких надважливих та потужних заходах!