Фото без опису

26 серпня  відбулось  чергове засідання координаційної ради у справах дітей при виконавчому комітеті Мангушської селищної ради під головуванням заступника селищного голови Марини Кудрявцевої. 
  Участь у роботі координаційної ради взяли представники служби у справах дітей селищної ради, відділу освіти селищної ради, сектору ювенальної превенції Маріупольського РУП ВП № 4 ГУНП в Донецькій області, Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Мангушської селищної ради», а також Мангушського районного центру зайнятості.
       На порядку денному постали важливі питання: 
1.  Про проведення рейду «Урок» на території Мангушської селищної ради.
2.  Про роботу з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, попередження жорстокого поводження над дітьми цієї категорії в сім’ях. 
3.  Про попередження насильства над дітьми за І півріччя 2021 року.
  З зазначених питань присутні заслухали змістовні доповіді. Після активного обговорення були прийняті відповідні рішення з урахуванням актуальних на сьогодні проблем у частині зайнятості дітей, організації їх навчання та дозвілля, соціального захисту. Окремо було наголошено на необхідності  посилення профілактично-роз’яснювальної роботи  серед дитячого населення та їх батьків.

Фото без описуФото без опису