Фото без опису

"Щоб відчути смак меду, треба пізнати смак праці" , - каже народне прислів'я. Тут не посперечаєшся!  Бджолярів з давніх-давен щанували на українській землі, а виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво. За підрахунками світової статистики, кожна сьома тонна меду – українська !
Проте вагомі результати не приходять самі по собі. За ними будні напруженої праці пасічників. Справжні подвижники бджолярської справи своїм натхненням забезпечують виробництво надзвичайно корисних продуктів харчування, праця бджолярів впливає на настрій і здоров’я людей, врожайність сільськогосподарських культур.

Мангушська громада пишається досягненнями місцевих пасічників!
Прийміть щирі вітання зі святом - з Днем пасічника! Бажаємо вагомих здобутків, підтримки з боку держави, наснаги, здоров'я та Божої ласки!