12 серпня Мангушський районний центр зайнятості долучився до естафети проведення загальнообласного заходу для молоді «Обираємо майбутнє разом!».

  «Сподіваємось, що завдяки участі у заході роботодавці зможуть підібрати кваліфікованих фахівців, а молоді пошукачі роботи зможуть знайти робочі місця з гідними умовами праці та заробітною платою», -  зазначила на початку заходу директорка центру зайнятості Надія Тєрьошкіна.

На локації «Твоя кар’єра» презентували свої вакансії представники роботодавців Мангушської ОТГ, а саме: ФОП Красозов М.А.,  ПП «Автодізайн», ТОВ «Форіца», ФОП Котлубей О.П., ФОП Ларіна О.В., ФОП Білокінь В.М., ФОП Підтинна О.С., ТОВ «Сатурн», ТОВ «Новоторг», КУ «Центр надання соціальних послуг Мангушської селищної ради», ТОВ «ТВП «Південний торговельний Альянс», відділ освіти Мангушської селищної ради та інші. В ході роботи заходу представники підприємств продемонстрували відеовакансії та відеоролики. 
На локації «Твоя можливість» були презентовані учбові заклади              м. Маріуполь з презентаційними матеріалами. 
На локації «Твій вибір» фахівчиня центру зайнятості Ірина Соловйова провела експрес-тестування з подальшим консультуванням зі створення резюме, відеорезюме та портфоліо кар’єрного просування.
На локації  «Твій успіх» соціальні партнери: Благодійний фонд «Карітас Маріуполь», молодіжний центр «Молодіжне сузір’я» презентували власний досвід в вирішенні питань працевлаштування молоді.
      В свою чергу рекрутери, за допомогою планшетів, ознайомили учасників заходу  з Google-мапою вакансій та можливістю надіслати експрес-резюме.    Також, безробітні прийняли участь в анкетуванні задля створення банку сучасного портфоліо кар’єрного просування в рамках проекту «Всеукраїнський кадровий резерв».
Загалом в заході  взяли участь 28 безробітних та пошукачів роботи, з них 6 осіб були направлені на працевлаштування, 6 – отримали направлення на стажування.