Фото без опису

В селищній раді під головуванням селищного голови Володимира Караберова відбулось засідання робочої групи з питань розробки Стратегії розвитку Мангушської селищної територіальної громади на період до 2027 року.

 Члени робочої групи обговорювали питання щодо створення декількох фокус-груп для проведення аналізу ситуації в кожній галузі та розпочати роботу з анкетування населення громади. 

Анкетування - це найперший етап, адже саме від бачення мешканців залежить Стратегія розвитку громади. 

Будь-яка громада являє собою складний соціально-економічний механізм.  Це одночасно і територіальна цілісність, і середовище функціонування, і спосіб  життя, і можливості культурного, духовного, фізичного розвитку як окремої  особистості, так і громади в цілому. Надати повний опис різнопланового та  багатовекторного майбутнього розвитку дуже складно, але саме інтерес до  майбутнього є головним стимулом до розробки стратегічного планування. На сьогодні створення Стратегії розвитку громади - є необхідною складовою для побальшого курсу, яким ми будемо рухатися разом. Основними напрямками, як і раніше, залишаються - сільське господарство та туристично-рекреаціна галузь.Фото без опису