Фото без опису

Сьогодні, 9 серпня, у Краматоську проходила нарада під головуванням прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля  за участю голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка,  щодо реалізації у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.   

Взяли участь у нараді заступник селищного голови Володимир Матяш та директор комунальної установи "Центр надання соціальних послуг Мангушської селищної ради" Володимир Хаджинов. Програма реалізації субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за статевою ознакою здійснюється за  підтримки першої леді України Олени Зеленської.

Нагадаємо, що в Мангушській громаді ведеться робота по відкриттю спеціалізованого притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.   Також, Донецька область у цьому році отримала з державного бюджету 15,5 млн гривень, за які, зокрема,  планується і придбання автомобіля для мобільної бригади притулку у Мангушській громаді.Фото без опису