Фото без опису

З 1 січня 2022 року в країні стартує державна програма «Рука допомоги», яка реалізується Міністерством соціальної політики в межах проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» за підтримки Світового банку.

І чим ближче до старту, тим більше у людей запитань. Багато хто хоче дізнатися більше про проєкт, бо бачить у ньому шанс змінити своє життя на краще. А оскільки він уже був апробований у трьох областях й окремих територіальних громадах, то розповімо про деякі історії успіху його учасників.

У додатку знаходиться стаття про те, як державний пілотний проєкт Мінсоцполітики дає шанс малозабезпеченим людям, що втратили роботу, кардинально змінити своє життя. Просимо Вас сприяти її поширенню серед населення територіальної громади. Це дозволить суттєво покращити інформування громадськості про можливості позбутися залежності від соціальних виплат, заснувати власний бізнес і в такий спосіб покращити економіку громади.

 

З повагою

Інна Шинкаренко,

директор ТОВ «Агентство стратегічних рішень «Ші Стретеджіс»,

керівник Проекту Міністерства соціальної політики України за підтримки Світового банку «Підготовка та впровадження інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо популяризації Проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».

 

У разі виникнення додаткових питань просимо звертатися за телефоном: 098 876 99 56 або електронною адресою: media@strategi.com.ua.

 

Агентство стратегічних рішень  ShiStrategies є консультантом Проекту Міністерства соціальної політики України за підтримки Світового банку «Підготовка та впровадження інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо популяризації Проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».

У 2016-2019 роках команда Агентства займалася реалізацією проекту «Рука допомоги».