Фото без опису

30 липня начальниця відділу взаємодії з роботодавцями Мангушського районного центру зайнятості  Ольга Застєнкіна взяла участь у засіданні міжвідомчої  робочої  групи з питань  легалізації зайнятості та погашення заборгованості із заробітної плати.

Засідання очолила  заступниця  голови Мангушської селищної ради Марина Кудрявцева.  В роботі  взяли участь  представники  фіскальних органів, Пенсійного фонду,  начальники структурних підрозділів селищної ради. Питання зайнятості населення та легалізації  трудових відносин і заробітної плати були  визначені першочерговими.    

Пропозиції вирішення зазначених проблем надала Ольга Застєнкіна. Вона зазначила: «Служба зайнятості має механізми збереження існуючих робочих місць і вирішення кадрових потреб роботодавців шляхом працевлаштування безробітних». Також вона зосередила увагу присутніх на питанні конкурсних відборів для отримання  фінансової підтримки суб'єктів малого та середнього підприємництва для реалізації проектів, до участі в яких запрошуються  роботодавці.

Члени робочої групи обговорили шляхи покращення взаємовигідної співпраці та залучення до роботи з легалізації зайнятості Ради роботодавців.