Фото без опису

Сьогодні, 29 липня, секретар селищної ради Світлана Олефір була запрошена на презентацію виграного проєкту – Туристичне відео , яка відбулась в приміщенні Мангушської школи мистецтв. Організувала зустріч депутатка Мангушської селищної ради Наталія Пархоменко та інші членкині ініціативної групи, які розробляли проєкт – Ярославна Гутченко та Анастасія Буяльська.

Туристичне відео підготовлено в рамках проєкту «Розбудова мостів між жінками-підприємицями та місцевими органами влади в регіоні Азовського моря», який реалізувала ГО "Агенти змін!". Проєкт є локальною субсидією, наданою в рамках проєкту «Сприяння економічній участі вразливих груп населення, включно з внутрішньо переміщеними особами, в регіоні Азовського моря», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини. Відеоролик транслюється українською та перекладається на англійську мови, що дасть змогу туристу з будь якого куточка землі ознайомитися з місцевим туристичним потенціалом. Відео містить прекрасні краєвиди, морські локації, одним словом – місця сили, які готові надихнути кожного свого відвідувача.

Переглянути цей Туристичний ролик може кожен бажаючий, посилання нижче, також відео буде міститись на офіційному веб-сайті селищної ради. Після перегляду проєктної презентації, варто зазначити, що втілили цю ідею в життя саме жінки-підприємиці, які проживають на узбережжі Азовського моря, присутні поділились своїми думками щодо подальшого розвитку туристичної галузі в Мангушській громаді.

Світлана Олефір подякувала виконавицям проєкту за вагомий внесок в розвиток туризму в нашому краї, їх активність та завзятість. Було вирішено створити Робочу групу, яка й надалі буде займатися цією сферою задля ефективного впровадження креативних ідей для розвитку рекреаційної зони Мангушської громади.

Відео можна переглянути тут ??????

https://youtu.be/weH_uRgOH_g