Фото без опису

Школярів???????? Донеччини в період літнього відпочинку, коли приїздять???? до оздоровчих???? таборів, очікують незабутні враження, нові друзі????, цікаві тематичні інтелектуальні розваги, змагання та мандрівки, підготовлені педагогами-вихователями таборів, і профорієнтаційні акції - «Подорож у світ професій», яку діти???????? здійснюють разом зі спеціалістами Мангушського районного центру зайнятості.

????Так, 23 липня 60 підлітків дитячого оздоровчого табору «Сонячний» взяли участь у виїзній акції «Подорож у світ професій».

????Відпочивальники, спілкуючись з фахівцями Мангушського районного центру зайнятості, мали можливість отримати цікаву і пізнавальну інформацію про безкоштовний додаток «Центр профорієнтації» на Google Play, веб-базову платформу для онлайн-профорієнтаційного консультування «Моя професія: консультаційна мережа????. З інтересом таборяни слухали інформацію профконсультантки Ірини Соловйової про важливість професійного самовизначення, послуги служби зайнятості, про професії, що користуються попитом на місцевому ринку праці.

????«Хтось із вас хоче знайти роботу, яка дала б можливість реалізувати себе як професіонала, творчу особистість, інші бачать свою реалізацію в служінні на користь суспільству. Дехто мріє про великі статки. Всі мрії мають право на існування. Але потрібно усвідомити: аби мрії збувалися, слід працювати над їх втіленням. Служба зайнятості завжди готова вам допомогти», - наголосила? вона.