Фото без опису

Керівництво Мангушської громади зробило перше щеплення вакциною Moderna (виробництво США). Нагадаємо, це вже четверта вакцина, якою роблять щеплення в Україні. В КНП "Мангушський Центр ПМСД" наголошують на важливості вакцинації, адже це єдиний дієвий спосіб у боротьбі з коронавірусом.

Як повідомляє директор КНП "Мангушський Центр ПМСД" Борис Репухов: "Вже 1250 мешканців нашої громади зробили щеплення, в тому числі, повторно - 530. Зокрема, провакцинувались 70 представників поліції, 47 працівників охорони здоров"я первинної ланки та інші працівники бюджетних установ, підприємств та організацій громади.

Приклад для працівників освітянської ниви показує і відділ освіти селищної ради. Вакциною Moderna зробили щеплення очільниця районо Неллі Сєвєріна та спеціалісти відділу. Роблять щеплення і наші вчителі, данні щодня оновлюються. Щоб записатися на щеплення та за більш детальною інформацією прошу дзвонити за номер телефону регістратури 0960312190".

Володимир Караберов наголосив: " «Щеплення – це ефективний і важливий елемент у подоланні гострої фази пандемії COVID-19. Вакцина готує наш організм до боротьби з певною інфекцією чи вірусом, а згодом формує імунітет до цієї хвороби. Тільки так ми зможемо зупинити пандемію і повернутися до нормального життя!».